برخی ویژگی های مایکروویو عبارتند از:
· دید (قابلیت رویت داخل دستگاه): نور داخلی روشن اجازه بررسی غذای داخل مایکروویو را می دهد.
· سهولت استفاده: دستورالعمل ساده برای استفاده بر روی صفحه نمایش.
· تمیزکاری: دارای سوراخ های زیاد یا شکاف زیادی نیست که بتواند چربی یا مواد غذایی را در خود انباشته کند.
· فن خنک کننده: دارای فن خنک کننده برای خنک کردن فضای داخل پس از پخت و پز است.
· تایمر آشپزخانه: مثلا قابل زمان دهی برای آب پز کردن تخم مرغ
· قفل ایمنی کودکان
· پخت و پز چند مرحله ای: قابل زمان بندی و برنامه دهی برای ترتیب عملکرد ها مانند یخ زدایی، طبخ و گرم کردن غذا
· زمان تنظیم: افزایش و کاهش زمان پخت و پز بدون توقف
· یکنواختی حرارت در مایکروویو
· یخ زدایی یکنواخت
· سرعت حرارت دهی
یک دیدگاه بنویسید